Joskus minustakin tuntuu siltä, että voisin maata lattialla ja kuvitella olevani porkkana. Kupoliin ottaa myös silloin kun Jeesus ratsastaa dinosauruksella olohuoneessani: Kymmenen kummaa Google-hakuehdotusta.

Tein tänään lihapullia tomaattikastikkeessa ja spagettia. Tämä ei ole sinänsä mikään elämyksiä aiheuttava uutinen. Kaikki mitä tapahtui sen jälkeen, kohoaa melkein eeppisiin mittasuhteisiin. Onnistuin sotkemaan koko keittiön, vetolaatikoita ja lattiaa myöten. Näytti siltä kuin siellä olisi räjäytelty pieneläimiä. Suolia ja verimössöä kaikkialla. Tämän lisäksi sotkin paidan, housut, sohvan, tyynyn, näppämistön ja kaukosäätimen. Murphyn lakia noudattaen, kaikki ruuan siirtämisen ja syömisen välissä menivät poskelleen. Osumia suupielissä ja naamassa. On suorastaan ihme että sain ruokaa ylipäätään suuhuni asti. Enkä edes tökännyt haarukalla silmääni, joten kaikki tapahtui aivan odotetusti. 

Murphyn laki on absoluuttinen totuus, joka on ollut pohjana useiden maiden lakikirjoille. Viisaiden tietäjien kehittämä totuus on sekoitus totuutta, realismia ja todellisuutta. - Hikipedia.

Opin tänään uuden sanan "kuikelopylly". Naurattaa vieläkin. Saman kategorian älynväläyksiä on "pyllynalle". Tämä tarkoittaa kaverini mukaan pientä valkoista koiraa.