Päivän vitamiinit ja ravintoaineet kohdalleen terveellisellä ruoalla. Mainonnan uhrina ostin Geisha-keksejä. Tästä jäi pieni pettymyksen maku suuhuni. En saanut perinteisistä geishasuklaista tuttua "Mmm.. ooh ja aah" mielihyvän tunnetta lainkaan. Keksit olivat toki syötävän hyviä, en sitä kiellä ja kahvin kanssa ne menivät pikaisesti suuhun. Hinta, määrä ja laatu eivät kuitenkaan mielestäni kohtaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kalliita ja niitä oli aika vähän mutta niinpä se uutuustuotteissa tahtoo aina olla. Hinta voi olla melkein mitä tahansa kun tällainen herkkupeppu haluaa maistaa uutta tuotetta.

lakrisal%20ja%20suklaa-normal.jpg

Tuotetta aloitettiin selkeästi mainostamaan ennen joulua ja loota onkin oikein hyvä lahjaidea. Sydämiksi muotoillut keksit ilahduttavat varmasti paatunutta sarjamurhaajaakin.  

Lakrisal-pötkylä on ollut kestosuosikkini niin pitkään kuin muistan eli ainakin eilisestä lähtien. Se ilahduttaa mieltäni tilanteessa kuin tilanteessa. Sainpa sellaisen kerran syntymäpäivälahjaksi ja taisin päästä suustani tahattoman "aww" tuhahduksen. Ne pienet asiat.