En kertakaikkiaan voi olla nauramatta näille lausahduksille "Bob Loblaw who drops a law bomb" ja "Bob Loblaw law blog". Kikakika.

Olen ihastunut. Satuin ihan vahingossa selailemaan kuvia Instagrammissa ja sitten iski salama päähän. Sen jälkeen vielä kelta-asuinen kalastaja tuli hakkaamaan turskalla naamaan. Löysin sieltä maailman kauneimman ihmisen ja nyt fanitan häntä salaa. Tietenkin tykkään hänen postaamista kuvistaan, mikä ehkä saattaa paljastaa retkahdukseni jonain päivänä. Löysin hänet myös muusta sosiaalisesta mediasta ja nyt käyttäydyn kuin ujo teini. Vaikka lupasin itselleni, että kerron aina ihmisille jos vastaani tulee kauneutta, hyvää asiaa tai ylipäätään positiivista sanottavaa tai palautetta. Nyt en uskalla käydä sanomassa mitä ajattelen. En pelkää pettymystä jos ihailuni kohde reagoisi väärin vaaleanpunaisiin sanoihini. Silti en uskalla. En pelkää mitään mutta hänen katseensa tekee minut voimattomaksi. Tätä minä nimenomaan yritin välttää. Liha on heikko ja mieli vielä heikompi. Voe saasta sanon minä. On meillä yksi yhteinen tuttava. Jos olisin ovela, saattaisin kysyä sitä kautta asioita mutta olenko kettu viekas? Tähän ei kai koskaan totu. Tuttu jääpuikko ahterissa -efekti. Ei kai tähän tarvitsekaan tottua. Rakkaus. Jospa tämä menisi ohi mutta olen hiukan sen laatuinen ihminen, että kerran kun se kolahtaa niin sitä ollaan korvia myöten jossain lammikossa, josta ei ole ylöspääsyä. Buu tai jee. Tiedä en.

Pidän öljypuukasvien heimoon kuuluvasta kasvissuvusta. Olipa ne köynnöksiä, pensaita tai aivan jotain muuta.

Tänään kävi myös ystäväni kahvilla. Haastattelu kuului hänen koulutehtäväänsä. En tiedä olinko lainkaan avuksi mutta käyttäydyin ainakin nätisti ja sain Maraboun mansikkasuklaalevyn palkinnoksi. Toinen tuttava myös yllätti soitollaan. Sovimme kahvin luputtelusta lähiaikoina. Kolmannen kaverin kanssa pelailimme eilen Commodore 64:n pelejä ja siinä sivussa saatoimme maistella myös alkoholipitoisia tuotteita. Sekin oli mukavaa. Monta päivää on ollut pelkkää elämän parasta aikaa. Voisin tottua tähän.