Miksi sivunäytöt ovat sijoitettu kojelautaan näinkin huomiotaherättävän kokoisena ja suoraan etusivulle. Onko kaiken tarkoitus saada ainoastaan lukijoita vai kertoa tarinoita? En ole vielä perehtynyt onko jossain piilossa joku vipstaaki, millä näyttöjen määrät saa piilotettua, toivottavasti sellainen on olemassa.

k%C3%A4vij%C3%A4m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4t1-n

Kuvan käyrä näyttää minusta muurahaiskarhulta.

Muurahaiskarhulta, jonka nimi on Samuel. Hän on huolissaan ystävästään nimeltä Heimlich, hän kuuluu eri lahkoon. Hänen heimonsa ei hyväksy heidän ystävyyttä. Neuvokkaat ystävykset kuitenkin päättivät lähtevänsä yöllä pienelle seikkailulle, mielenosoituksellisesti he aikovat hylätä vatipää-sukulaisensa. Kuitenkaan Samuel ei löytänyt Heimlichiä ennakkoon sovitusta tapaamispaikasta, ison ja vanhan puun juurelta. Pikkuhiljaa, Samuelin odottaessa Heimlichiä, innokkuus alkaa muuttua epätoivoksi ja pieni pelon varjo alkaa langeta mielenperukoille asti. Se varjo on tummempi kuin yön turvalliset varjot, se varjo ei päästä syleilystään niin helpolla kuin aamu hyvästelee yön kulkijat.

samuel%20muurahaiskarhu-normal.jpg

Missä on Heimlich? Onko hän turvassa ja kuinka Samuelin käy? Lähteekö hän etsimään ystäväänsä vai lähteekö hän ominpäin suureen seikkailuun?