Kävin lenkillä ja tuntui kuin luonto olisi pitänyt minua pilkkanaan. Kuinka voi tuulla neljästä eri ilmansuunnasta samaan aikaan? Pitääkö aina olla vastatuuli? Kysyn vaan. Kun yritin tassutella liukkaan jäätikön yli, alkoi tuulemaan takaapäin aivan vimmatusti. Käytännössä etenin liukumalla. Se ei varmasti ollut yhtä tyylikkään näköistä ulkopuolisten mielestä kuin itse sen kuvittelin olevan.

talvisatamassa-normal.jpg

 

kuussa-normal.jpg

Koska kävelen leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä, satuin huomaamaan tien erikoisen pinnan. Tunsin olevani ulkoavaruudesssa sijaitsevalla planeetalla! Jos pinnan muodot suhteuttaa kokooni, olisin tällä pallolla jättiläinen! Kikattelin hetken mielikuvitukseni tuottamalle aineistolle ja jatkoin matkaani hymyssä suin. ​ 

I might as well be on Mars
You can't see me
I might as well be the Man on the Moon
You can't hear me
Oh, can you feel me so close
And yet so far
Baby, I might as well be on Mars

I Might As Well Be On Mars - Alice Cooper

​Tuntuu kuin olisin puhunut takapuolista koko viikon. Tavalla tai toisella kaikki tuntuu liittyvän peräsimiin. Keskustelut lipuvat puolihuomaamattomasti pyllyihin. Eihän tämä huono asia ole, peput tykkäävät siitä että niistä puhutaan ihailevasti Ehkä tämä on joku jäänne koulutukseni ajoilta. Siellä ei taukohuoneessa mistään muusta puhuttukaan. 

Tänään on paikallisessa kuppilassa Touhutorstai. Hinnat ovat kuluttajayställiset kaksi euroa per hanatuote. Hieman kutkuttaisi käydä katselemassa mitä uutta pimeille nurkille kuuluu. En ole käynyt vuosisatoihin virkistäytymässä mutta ehkä maltan vielä odottaa parempaa tilaisuutta. Ehkä. Taloudellinen tilanteeni on myös hyvin heikko. Ei hjyvä.